Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Att leva ett liv, inte vinna ett krig
Isbn: 978-91-2709-611-0
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Att leva ett liv, inte vinna ett krig

Acceptans innebär att välja att se och stå ut med både sin inre och yttre verklighet, utan att fly, undvika, förvränga eller döma den – hur plågsam den än kan vara. Ett accepterande förhållningssätt innebär inte att avstå från att söka förändring i en vår situation, utan att sluta föra krig mot tillvaron och sig själv. En del liknar det med lugnet efter stormen.
Att acceptera är, även om det kan tyckas paradoxalt, att vi handlar aktivt, i enlighet med våra värderingar och mål.

Att leva ett liv, inte vinna ett krig visar hur vi kan nå en mer accepterande hållning – och på så sätt större harmoni. Boken innehåller många praktiska tips, exempel och övningar. Att leva ett liv, inte vinna ett krig kan användas som en självhjälpsbok, men också som fördjupningslitteratur av professionellt verksamma inom psykiatrin.

Anna Kåver är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och psykoterapihandledare i kognitiv beteendeterapi. Hon har varit klinisk verksam sedan 1977 och delar nu sin tid mellan sin privatmottagning, behandlingsforskning på Karolinska institutet i Stockholm och behandlingsutveckling på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone