Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Alice i Underlandet
Isbn: 978-91-6389-593-7
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
9-12 år
Tillgänglig sedan: december 2016

E-bok

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet i Tove Janssons säregna stil och stämningsfulla skrud är den perfekta presentboken! LEWIS CARROLLS tidlösa och klassiska mästerverk Alice i Underlandet firar 150-årsjubileum 2015 och det uppmärksammar vi med en påkostad och lyxig presentutgåva med genomgående illustrationer av ingen mindre än TOVE JANSSON, Mumintrollens skapare och ”mamma”.

”Kära nån, jag är sen!” är en klassisk replik från den fantastiska berättelsen om flickan Alice som faller flera mil ner i ett kaninhål och hamnar i Underlandet. Där upplever hon osannolika äventyr och möter de mest underliga karaktärer; den galne hattmakaren, Cheshirekatten, den vita kaninen och drottningen Hjärter Dam, för att nämna några …

Generationer av barn har älskat denna klassiker som är skriven på ett enkelt och levande språk, full av ordlekar och logiska kullerbyttor och underhåller barn i alla åldrar. Tove Jansson förhöjer en redan oförglömlig läsupplevelse med sina skimrande och stämningsfulla illustrationer av Alice och världen som hon hamnar i.

Detta är årets mest efterlängtade presentbok! Passar lika bra till dopet, studenten som julklapp och födelsedagspresent, eller varför inte som present till dig själv?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone