Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kärlek tjockare än blod
Isbn: 978-91-8818-723-9
Förlag: Ebes förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2017

E-bok

Kärlek tjockare än blod

På ett ögonblick kan allt hon kämpat för vara förlorat. Historien viskar om ett ögonblicks skillnad på liv eller död … 

Med en trasslig barndom i bagaget finner Alice kärleken. Lyckan blir fullkomlig då det visar sig att hon är gravid, men då händer det som inte får hända. Barnet hon bär får födas fram dödfött en vecka innan planerad förslossning. Alice kastas in i en mardrömsliknande tillvaro. Tappert och envist kämpar hon och slutligen finner hon en balans i tillvaron, i en ny stad med nya vänner.  

Precis som hennes hjärta står på glänt, något hon aldrig trott skulle ske igen, dras hon in i en härva av svek och lögner. Hon fnyser åt sin egen naivitet och när allt omkring henne rasar händer tack och lov något oväntat, något som blir ljuset i hennes liv.

"En debut med mersmak"
Publiceras i BTJ-häftet nr 16, 2017.
Lektör Hanna Gunnarsson

Gabrielsson skriver inkännande om både svåra och sorgliga saker och har en fin känsla för sina karaktärer. Hon har stora ambitioner med sin roman och med god känsla för berättandet och fint driv i språket lyckas hon hålla intresset uppe trots vissa partier på tomgång.
Med sitt innehåll kan boken ge både lindring, tröst och eftertanke åt alla som befinner sig mitt i relations- och familjebildandets bitvisa kaostillstånd. En debut med mersmak. 

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone