Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Till fjärran land
Isbn: 978-87-1181-855-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Samhälle & politik Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2018

E-bok

Till fjärran land

Året är 1854 och i östlandet rasar Krimkriget. Phoebe och Oliver har tagit över sin fars Taverna. Abel Lackland jobbar fortfarande på sitt sjukhus och Martha, Abels dotter, arbetar uttröttligt med Kvinnokommittén för hjälp åt fattiga och nödställda.

Martha blir en av många frivilliga som reser till krigszonen för att bistå med vård av sjuka och sårade. Även Freddy, som är en framgångsrik läkare på sin morfars sjukhus, ansluter för att hjälpa sin faster i hennes arbete.

Arbetet är hårt och tär på både Martha och Freddy, kommer de att klara sig oskadda från denna sjukdomsdrabbade krigszon? Och kommer Freddy tillslut att få sin älskade Phoebe?

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade på flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frågor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "Släkten Lackland" är hennes stora genombrott som skönlitterär författare.

Claire Rayners klassiska krönika över Lackland-släkten sträcker sig från början av 1800-talet till långt in på 1900-talet. Serien består av 12 delar som både kan läsas fristående och kronologiskt.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone