Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tyst vittne
Isbn: 978-91-9755-741-2
Förlag: Stockholm Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Tyst vittne

Polisens ekorotel, Ekobrottsmyndigheten och Finansinspektionen kämpar för att skapa ett åtalsunderlag för Europas genom tiderna mest avancerade förskingringsbrott. Tre av fyra huvudmän i miljardhärvan, alla välkända ansikten från den svenska finanseliten, sitter i säkert förvar på Kronobergshäktet, medan den fjärde, John Falck, är spårlöst försvunnen och internationellt efterlyst.

När sambandet mellan ett mystiskt dödsfall på Franska Rivieran och förskingringshärvan påtalas för utredarna dras slutsatsen att det bara finns en möjlighet att hålla huvudmännen i häkte: via ett mordåtal. En representant för den svenska polisen reser till Rivieran för att nysta i fallen, varpå en kamp mot klockan inleds. Kampen ser dock allt mer omöjlig ut när en efter en av finansmännen återfinns mördade på ytterst spektakulära sätt…

Tyst vittne är en thriller om hämnd, manipulation och dödliga illusioner och är den andra delen i Henrik P. Molins trilogi om den internationella finansvärldens mörkaste sidor.

Den första delen i trilogin, Tyst partner (2003), blev en svensk försäljningssuccé samt såldes till Hollywood för en framtida filmproduktion.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone