Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Händelser vid vattnet : En Harlequin-ljudbok Silk
Isbn: 978-91-7523-259-1
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2014
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 7 timmar 59 minuter

Ljudbok

Händelser vid vattnet : En Harlequin-ljudbok Silk

Himlen var molnfri och lika perfekt sommarblå som på en tavla. En bris viskade genom rosenbuskarna. I fjärran syntes dimhöljda berg. Luften var mättad av doften av blommor, hav och gräs. Var det verkligen igår som hon stått och tittat ut på ett grått New York? Bara för en dag sedan? Det kändes overkligt att ha förflyttat sig från en värld till en annan på så kort tid.


Semester var precis vad Morgan behövde – en paus från jobbet som tolk inom FN och tid att fundera kring sitt liv. Lite lugn och ro, så skulle hon få perspektiv på allt. Men planerna ställs på ända … redan första kvällen.

 Morgans har åkt för att hälsa på sin bästa vän Liz på den lilla ön i den grekiska ö-världen. Liz är fast besluten att hitta Morgans blivande make under tiden hon är på ön. Hon presenterar några potentiella kandidater, varav Nicholas är en av dem. Men Nicholas och Morgan har redan träffats under minst sagt oväntade omständigheter.

 Nicholas Gregoras, en rik grekisk man som Morgan misstänker ligga bakom smugglarligan som härjar på ön, är hennes närmaste granne och Morgan dras okontrollerat till honom. Vem är den mystiske mannen och kan han ha något att göra med de underliga saker som händer nere på stranden? När hon hittar en mördad man misstänker hon inte Nick, men hon klandrar honom ändå. Morgan inser att hon befinner sig i fara, men vet inte vem hon kan lita på. Är Nick svaret på hennes drömmar – eller är han hennes värsta mardröm?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone