Jump to content
Cover for En cowboy i New York/Förbjudet nöje
Isbn: 978-91-5071-165-3
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: May 2014

E-book

En cowboy i New York/Förbjudet nöje

En cowboy i New York
Efter en skada i foten kommer balettdansösen Katrina Jacobs hem till ranchen i Colorado. Hon har levt i New York sedan hon var tio år, och kontrasten mellan tillvaron i storstaden och livet på landet är enorm. Men i Colorado möter hon den charmige och fåordige Reed Terrell och blir handlöst förälskad.

Det tar Reed fem minuter att bli helt betagen av den vackra och gracila Katrina, och en till synes omöjlig relation tar sin början. Snart måste hon dock tillbaka till New York och han följer med henne. Men hur blir det sedan? Vem av dem är beredd att starta en ny tillvaro på en ny plats? Och kommer deras kärlek att hålla för de svåra val de tvingas göra?

Förbjudet nöje
En prins i färd med att hitta en passande fru har inte tid att leka med en kvinna som inte rör sig i samma kretsar som han. Men Adam Marconis barndomsvän och ibland även chaufför, Danielle St. Claire, får honom att vilja tänja på gränserna. Varför skulle inte en blivande furste kunna ha lite skoj innan han slutligen slår sig till ro?

Sedan blir deras lilla affär plötsligt av allvarligare slag. Och prins Adam står med ens inför ett dilemma. Ska han säga farväl till den kvinna som får hans hjärta att hamra av kärlek? Eller ska han strunta i alla regler och ställa till med århundradets skandal?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone