Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Växa och upptäcka världen
Isbn: 978-87-9976-462-4
Förlag: Human Publishing Worldwide ApS
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: mars 2015

E-bok

Växa och upptäcka världen

Ny Utgåva!
Boken är en bästsäljare över hela världen. Den fokuserar på de tio större psykiska utvecklingssprång som varje barn tar under sitt livs första 20 månader och vad dessa betyder för ditt barns förmåga att förstå världen runt omkring och utveckla de nya färdigheter som krävs vid varje stadium i sin utveckling.

Nu har holländska barnforskare goda nyheter till dig som förälder – och de ger dig goda råd så att du och ditt barn kan ta er igenom klängperioderna och komma vidare till nästa steg i barnets utveckling. Deras undersökningar visar att småbarn utvecklas i språng, inte fysiska utan mentala. De hävdar att alla småbarn går igenom tio viktiga språng vid nästan samma tidpunkter under de första tjugo månaderna av sitt liv.

I denna bok
- kan du lära dig att förstå ditt barn bättre
- kan du lära dig att känna igen de speciella tecknen på att barnet är på väg ta ett viktigt språng framåt i sin utveckling
- kan du lära dig hur du utnyttjar dessa språng i barnets utveckling, och hur du väljer rätt lekar och leksaker i de nya världar som barnet hamnar i
- kan du lära dig att acceptera och förstå barnets försök att öva in nya färdigheter
- får du lära dig att registrera barnets unika utveckling när det under sitt första år blir en personlighet
- får du först och främst ro i sinnet och tillit din egen förmåga att uppfostra ditt barn.

Detta är en småbarnsbok som inte liknar andra böcker om småbarn. Den kommer att vara en oumbärlig guide som tar dig igenom de avgörande första tjugo månaderna av ditt barns liv.

"Ibland när jag är trött funderar jag på om jag gör rätt, särskilt när jag ständigt försöker få honom att sluta gråta. Jag är inte säker på om jag ska låta honom gråta eller om jag ska ta upp honom och trösta honom."

"Det är nästan som om han väntar på något nytt som inte har inträffat än. Jag märker det när jag leker med honom. Det är något som fattas och jag vet inte vad det är, så det enda jag kan göra är att vänta."

"När hon grät blev jag irriterad när andra människor talade om för mig att hon inte mår dåligt av att gråta. Det var det sista jag ville höra."

De flesta föräldrar känner säkert igen sig när de hör det här; de har varit med om liknande saker under de första två åren av deras barns liv. Nästan alla småbarn måste gå igenom oroliga perioder då deras föräldrar tänker: "Är hon frisk?" "Är det något som är fel?" "Gör jag rätt?"


Boken har sålt i 1 500 000 exemplar i världen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone