Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jarastavens vandring 4 - Urlas skugga
Isbn: 978-91-7679-093-9
Förlag: Massolit förlag
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok

Jarastavens vandring 4 - Urlas skugga

JARASTAVENS VANDRING 
En historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik. 

Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont. 

Jorun är dotter till den mäktiga Völvan Siri. En dag ska hon överta sin mors uppgifter, men hittills har hennes mor undanhållit många av Völvans kunskaper. En Völva tvingas möta mycket ondska, och Siri vill skydda sin dotter. Men Jorun vill bli en äkta Völva. Hon vill kunna skydda dem hon älskar och även behärska kraften hon har inom sig.

Jorun dras oemotståndligt till den hemlighetsfulle Vidblick. Han är en man med ett dunkelt förflutet och han vägrar erkänna passionen mellan dem. Jorun inser att han döljer något men hon är övertygad om hans kärlek till henne.

När Urlas skugga närmar sig byn och försöker snärja dem drabbas Vidblick. Han blir ondskans fånge och Jorun tvingas till desperata handlingar. För att rädda honom måste hon använda Andarnas väg för att ta sig djupt in i det hemligas medvetande. Minsta felsteg innebär döden – för henne och dem hon älskar...

Urlas skugga är fjärde delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri är dotter till en mäktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av främmande krigare och tvingas kämpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva är farliga och hon tvingas dölja vem hon är för att inte bli dödad.

Saga Borg är en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone