Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Asätarna i Kungsträdgården
Isbn: 978-91-7749-025-8
Förlag: Modern Audio AB
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 12 timmar 57 minuter

Ljudbok

Asätarna i Kungsträdgården

En eftermiddag i november utsätts SEB i Kungsträdgården för ett våldsamt angrepp. Krypskyttar beskjuter bankentrén och dödar flera av de anställda. Kriminalpoliserna Rickard Stenlander och Erik Svensson tillkallas. De misstänker att Sverige drabbats av ännu en terroristattack, bara månader efter dådet på Drottninggatan. Men trots en massiv insats slinker förövarna igenom polisens nät och verkar ha lämnat landet. 
Under utredningen framkommer det att samtliga offer arbetade på samma avdelning på banken. Men varför blev de dödade och av vem? Polisen anlitar den unga KTH-doktoranden, krypteringsexperten och tidigare AFA-medlemmen Linn Ståhl för att analysera offrens datorer. Det visar sig att det är många som haft något att dölja. Linn inser att de högerextremister som tidigare angripit henne kan vara inblandade igen, och genomför en egen parallellutredning för att få svar på sina misstankar. 
Ju mer hon gräver, desto tydligare blir det att hennes gamla fiender är tillbaka. Och att de är ute efter henne...
Asätarna i Kungsträdgården är den andra boken i Hatet-trilogin och uppföljaren till Magnus Jonssons succédebut Mannen som lekte med dockor.

MAGNUS JONSSON är uppvuxen och bosatt på Södermalm i Stockholm. Han arbetar som gymnasielärare och åker gärna skateboard på fritiden. 2016 kom hans debut, Mannen som lekte med dockor. Asätarna i Kungsträd gården är den andra boken i Hatet-trilogin.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone