Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lilla Spindel upp och ner
Isbn: 978-91-6389-721-4
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: februari 2018

E-bok

Lilla Spindel upp och ner

När Lilla Spindel rymmer hemifrån träffar han på en massa småkryp, men när det blir för läskigt vill han bara hem till mamma igen. Spelkreatören Jens Peter de Pedro berättar en lekfull saga där du på sista sidan vänder på boken och läser resten av berättelsen upp och ner, tillbaka till början igen. Illustratören Elena Serratos färgsprakande bildvärld för tankarna till bilderboksklassikern Den mycket hungriga larven.

När mamma skäller på Lilla Spindel för att han hoppar i nätet så blir han arg och rymmer hemifrån. På jakt efter någonstans att bo hälsar Lilla Spindel på hemma hos alla möjliga kryp. Men fiskarna håller till under vattnet, de flitiga myrorna vill bara jobba och de smaskande maskarna bor i ett ruttet päron! Det passar inte för en liten spindel. Men när han äntligen verkar ha hittat ett bra ställe så skräms han av en hemsk filur som bor i en vante!

För att se hur det slutar får du vända på boken och läsa fortsättningen åt andra hållet. På hemvägen ser nämligen allt helt annorlunda ut, och när Lilla Spindel till slut kommer hem så är mamma glad igen!

På samma sätt som Jens Peter de Pedros tidigare böcker Vad äter du monster? och Gapa stort!, är Lilla Spindel upp och ner en underhållande berättelse som på ett spännande och klurigt sätt leker med bokens form och funktion.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone