Jump to content
Cover for Nattvandraren: En släkthistoria
Isbn: 978-91-7861-022-8
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Novels
Accessible since: November 2018
Narrator: Gunilla Leining
Length: 5 hours 32 minutes

Audiobook

Nattvandraren: En släkthistoria

Del 2 av 15: Där vinden viskar.

En släkthistoria fullmatad med dramatik, romantik och starka kvinnoporträtt. Serien utspelar sig på storgården Övre Tronstad vid Oslofjorden i början av 1900-talet. Tillsammans med sin son och en barnpiga flyttar rikemansdottern Gabriella in i storgården för att komma undan en skandal. Men vad hon inte vet är att gården har ett mörkt förflutet. Två år tidigare inträffade en tragedi, men folk i trakten vill inte prata om händelsen. Vad var det egentligen som hände på gården - och varför övergavs den?

Gabriella går hem till fröken Berglund som motvilligt släpper in henne. Då får hon veta mer om vad som hände vid skottlossningen på Övre Tronstad, och i Emmeli Berglunds urklippsalbum gör de ett omskakande fynd.

Vid ett tillfälle upptäcker Amanda att lillasystern Amine och direktör Stablum båda befinner sig på fabriken utanför arbetstid. Amanda har hela tiden varit rädd för att den otäcke Stablum ska antasta Amine, och går in för att hjälpa henne. Den syn som möter henne på direktörens kontor är mycket värre än hon någonsin kunde tänka sig.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone