Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vägen vidare: En släkthistoria
Isbn: 978-91-7861-035-8
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 3 timmar 53 minuter

Ljudbok

Vägen vidare: En släkthistoria

Del 15 av 15: Där vinden viskar.

En släkthistoria fullmatad med dramatik, romantik och starka kvinnoporträtt. Serien utspelar sig på storgården Övre Tronstad vid Oslofjorden i början av 1900-talet. Tillsammans med sin son och en barnpiga flyttar rikemansdottern Gabriella in i storgården för att komma undan en skandal. Men vad hon inte vet är att gården har ett mörkt förflutet. Två år tidigare inträffade en tragedi, men folk i trakten vill inte prata om händelsen. Vad var det egentligen som hände på gården - och varför övergavs den?

Amanda och Mathias ska gifta sig och är båda inställda på att inte gå till sängs förrän på bröllopsnatten. Men det är inte så lätt när känslorna tar överhanden. All blyghet var som bortblåst när Mathias varsamt knäppte upp knapparna i hennes blus. Amanda hjälpte till att dra ner den över axlarna. Han fumlade med brösten, men till slut fanns de framför honom i all sin prakt och med styva bröstvårtor. 

Gabriella har insett att Christian är den rätte för henne, och har svarat ja på hans frieri. Egentligen borde hon ha varit lycklig, men hur ska hon kunna vara det när Emmeli är svårt skadad och svävar mellan liv och död? 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone