Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En del av allt : Mindfulness för barn
Isbn: 978-91-8837-555-1
Förlag: Ehrlin Publishing AB
Kategori:
0-3 år 3-6 år Barn & Ungdom Bilderböcker Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

En del av allt : Mindfulness för barn

En del av allt får barn på ett lekfullt och harmoniskt sätt känna in universum och reflektera över sig själv som en del av allt runtomkring. Direkta frågor skapar tid för reflektion som stärker barnets fantasi och känsla för sin kropp och sin omgivning. Inspirerad av mindfulness och yoga öppnar boken upp för fysiska och sinnliga upplevelser där både den vuxne och barnet har möjlighet att komma i närmare kontakt med sig själva.      

Övningar som att lyssna noga och göra fantasikonst med näsan varvas med tankar om hur ett frö blir till en blomma, vad stjärnor består av och att vi alla är en del av livets stora pussel.     

Bilderna är fantasifulla med många detaljer, tänkta att väcka kreativitet och nya tankar. Den fungerar också utmärkt för barngrupper som vill upptäcka världen tillsammans.

Sagt om En känsla av mig:   

Åh! Så fint skriven. Jättefina bilder till. Så fin liten bok. / Andrijana, mamma till Anton 1 år och förskolelärare  

Boken är bra! I morgon ska vi läsa igen och göra fler rörelser / Kerstin 5 år   

Min 6-åring tar till sig boken på ett entusiastiskt sätt, är peppad på alla små interaktiva övningar och har nästan alltid en fundering eller fråga kring varje tema. Det är oerhört fascinerande att höra henne resonera kring de stora livsfrågorna! Så kul och viktigt med en bok som hjälper oss föräldrar att ta upp livsfrågor på ett sätt som tilltalar barn.   /Karin Lindqvist   

För den lilla människan, och den stora. Om det lilla i världen, och det stora. Med illustrationer som väcker nyfikenhet och leker med orden. /Linda Hansson

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone