Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dockleken
Isbn: 978-91-8872-537-0
Förlag: Southside stories
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Dockleken

När relationsexperten Amelia Ekdahl, känd från en kommersiell tevekanal, parkerar bilen på villauppfarten i Stockholmsförorten Gamla Enskede hinner hon bara ana vad som hänger i äppelträdet innan ett vasst föremål träffar henne i magtrakten. Hennes sista stund i livet betraktas av en porslinsdocka med långa, mörka ögonfransar, rosiga kinder och klarblå ögon.

Samtidigt som läkarna på Södersjukhuset förgäves kämpar för att rädda tevekändisens liv, vaknar kriminalkommissarie Ulrika Stenhammar och journalisten Lovisa Ling upp tillsammans. Någonting är inte som det ska i deras relation och så småningom uppdagas en bitter sanning om Ulrika.

Ännu än porslinsdocka hittas i samband med ett i högsta grad misstänkt mordfall. Finns det ett samband mellan offren? Ulrika slukas av utredningen samtidigt som Lovisa tar väl (alltför väl?) hand om en praktikant på redaktionen.

När sanningen går upp för polisen ser det ut att vara för sent: mördaren har redan slagit sina klor i en nära medarbetare och är på väg att fullborda sitt verk.

Den fristående tredje delen i den populära deckarserien om Ulrika Stenhammar och Lovisa Ling.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone