Jump to content
Cover for Tabbekvoten
Isbn: 978-91-5190-941-7
Publisher: Idé och strategikonsult Mazur
Category:
Psychology Economics & Business
Accessible since: April 2019
Narrator: Ulf Mazur
Length: {0} hours {1} minutes 1 hour 47 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Tabbekvoten

Med Tabbekvoten på jobbet, skapar man en tryggare och roligare arbetsplats, säger författaren Ulf Mazur, som själv fick sin Tabbekvot vid 24 års ålder!
Boken om att "misslyckas på jobbet, men räddas av Tabbekvoten", är lättlyssnad och engagerande. Den ger alla medarbetare och chefer hopp om att det finns sätt att skapa arbetsplatser med "högt i tak" på riktigt. Många är nämligen experter på att hitta mer fel än rätt i andras arbete. Ulf Mazur förklarar därför fördelarna med att fokusera på medarbetarnas styrkor i stället och hur man med Tabbekvoten skapar en organisation där medarbetarna vågar och vill utveckla sitt eget arbete.
Tabbekvoten fungerar i verkligheten och det vittnar många medarbetare om. Den var en viktig del när bryggeriföretaget Falcon bildades och utvecklades till ett av Sveriges största bryggerier. I boken får du läsa om riktiga tabbar och hur man skapar en framgångsrik kultur byggd på engagemang och delaktighet. Att skapa en kultur där förändringsviljan står högt på agendan är inte det lättaste. Men det är viktigare nu än någonsin när konkurrensen är global och små företag snabbt kan bygga verksamheter som hotar eller tar över etablerade bolag. Förändring är också viktigt för att medarbetarna ska trivas och utvecklas.
Ulf Mazur är föreläsare, entreprenör och företagsledare. Idag driver han Sveriges största oberoende matprisapp Matpriskollen, har ett vd-nätverk och föreläser om Service, Varumärken och Medarbetare i Mästarklass. Han har lång erfarenhet från bolag som Unilever, Falcon, Carlsberg, Kraft Foods, Campbell´s och 2Entertain och sedan snart 10 år jobbar han i den nya digitala världen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone