Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mindfulness - Kroppscanning
Isbn: 978-91-7747-377-0
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juni 2019
Uppläsare: Johan Arnkil
Length: 20 minuter

Ljudbok

Mindfulness - Kroppscanning

Mindfulness är en väg att bli mer närvarande i nuet och vara mer I livet än OM livet. När vi stannar upp och känner efter vad som känns, tänks och vad vi upplever just nu utan att värdera det så öppnar sig en rad möjligheter.
Vi blir mer medvetna om vår kropp, vårt sinne och vår omgivning. Vi får tillgång till värdefull information som kan hjälpa oss att öka välbefinnandet och att göra medvetna val. Men ofta räcker det att bara bli medveten om vad vi faktiskt känner för att en känsla av harmoni ska infinna sig.

Kroppsscanning är ett sätt att träna sin uppmärksamhet och koncentration och bli mer medveten om vad som pågår inom oss. Det kan upplevas mycket avkopplande och det är inte ovanligt att man somnar, vilket är helt ok om det sker.

Jag som gjort denna boken heter Johan Arnkil. Jag är Coach, Föreläsare och Författare med fokus på personlig utveckling, självledarskap och mental hälsa. Jag har hjälpt människor som har haft problem med bla självkänsla, stress, depression, sömn, sexliv, tankemönster, ovanor och även fobier, allergier, dyslexi.
Jag jobbar också med målsättning och hjälper människor att ta fram personliga mål och att uppnå dem.

Mer om mig finner du påwww.johanarnkil.com


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone