Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Passionsdrama i Björnefaret
Isbn: 978-87-2614-565-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Passionsdrama i Björnefaret

'Kåre har just passerat den okände då en ljudlig knall rullar genom höstmörkret. Kåre förnimmer en svidande värme i ryggen och en kraftig smärta i magen. Bråkdelar av en sekund och Kåre förstår att han är utsatt för en beskjutning. Såsom i en dimma ser Kåre ett ansikte framför sig, och från detta ansikte väser en svag stämma: 'din djävel...''

Den lilla egnahemsbyn i Norge har äntligen färdigställt sina hus, och bestämmer sig för att fira med en fest. Kåre och hans fru Randi är med på festen, där de roar sig trots att ingen av dem egentligen vill vara där. Det är inte så att de har något emot festen, men de äkta paret är så uttråkade med varandra att varje tillfälle de umgås är en pina.

Så ljuder skottet, och därmed avbryts den glada tillställningen, Kåre förs till sjukhus och polisen börjar undersöka motivet till skjutningen. Vem var den mystiska gärningsmannen, och varför begick han sitt vansinniga brott?

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone