Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Prinsessan Celestia och sommarlovet med förhinder
Isbn: 978-87-2622-312-5
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juli 2019
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 1 timme 38 minuter

Ljudbok

Prinsessan Celestia och sommarlovet med förhinder

Prinsessan Celestia ska lämna Canterlot för att resa till sin goda vän hertiginnan Diamond Waves, och hennes magiskola Monacolt. Diamond Waves har haft problem på skolan, och Prinsessan Celestia har lovat att hjälpa till med undervisningen och eleverna.



Diamond Waves visar ett magiskt timglas för Celestia. Sanden, och tiden, är på väg att rinna ut. Legenden säger att när sanden har runnit ut så kommer Monacolt att attackeras av monster. Samtidigt får hon nyheter om att en gigantisk krabba hotar Canterlot. Ska Prinsessan Celestia kunna hjälpa sin vän medan hon oroar sig för Canterlot?



HASBRO och loggan MY LITTLE PONY och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2019 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad av HASBRO.



G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den älskade My Little Pony-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.

I denna serie av fyra böcker följer vi Prinsessan Celestia, och hennes vänner Twilight Sparkle, Prinsessan Luna och Prinsessan Candance på deras magiska äventyr!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone