Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Berättelsen om Idyllien - ett koncept för välgörenhet
Isbn: 978-91-9853-952-3
Förlag: Konsultboken Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: augusti 2019

E-bok

Berättelsen om Idyllien - ett koncept för välgörenhet

Berättelsen om Idyllien - ett koncept för välgörenhet

Det har snart gått 10 år sedan Catrin Kylberg med familj grundade det Gotländska varumärket Idyllien under en period då deras yngsta dotter drabbats av cancer. Idyllien är idag en verksamhet helt och hållet tillägnad välgörenhet. Allt överskott används till projekt kring familjer med svårt sjuka barn.

 - Vad som började som ett positivt familjeprojekt när vår dotter blev sjuk, har idag vuxit till en plattform för att hjälpa andra i vår situation. Vi vill använda vårt varumärke för värdeskapande samarbeten, berättar Catrin. 

I boken kommer ni att få bekanta er med historien bakom Idyllien samt människor, företag och organisationer som valt att stötta Idyllien på olika sätt. Vi får även en inblick i Idylliens varsamt producerade sortiment - som genomsyras av tanken att göra gott i alla led.

Boken är skriven av Marianne Olsson i samarbete med Catrin Kylberg. Mariannes arbete med boken är pro bono och intäkterna går oavkortat till Idyllienhoppets verksamhet. Boken produceras och distribueras genom det digitala förlaget Konsultboken Publishing.

 - Berättelsen ger inblick i hur en familj kan resa sig ur krisen och skapa något konstruktivt för att hjälpa andra. Vi, Sveriges Lekterapeuter har glädjen att samarbeta med Idyllienhoppet i projekten på våra svenska barnsjukhus för att göra tillvaron lite bättre för familjer med svårt sjuka barn, berättar Pia Andersson, ordförande Sveriges Lekterapeuter.

Mer information om verksamheten: www.idyllienhoppet.org


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone