Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bli kvar
Isbn: 978-91-8918-562-3
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Veronica Kurba
Length: 2 timmar 24 minuter

Ljudbok

Bli kvar

Otrolig smärta. Ensamhet. Tårar - oändligt med tårar. Vad mer finns kvar när man har blivit lämnad av den man älskar allra mest? Bli kvar visar hur den osminkade verkligheten egentligen ser ut efter att man har blivit dumpad och lämnad ensam.

Det här är en bok som är fylld till bredden av känsloskildringar och realistiska tankar. Språket är målande och ställer inte läsaren utanför historien, utan snarare obarmhärtigt drar med sig henne/honom in i händelsernas centrum. Den här dagboksberättelsen handlar om mycket mer än att ta sig igenom ett uppbrott, den går djupt in i kärlekens villervalla av okontrollerade känslor, både de härliga och de farligt energislukande. Igenkänningsfaktorn är hög för den som någon gång har älskat, eller känner någon som har gjort det.

Trots en huvudkaraktär som genomsyras av dysterhet finns det mycket fint och positivt som läsaren kan ta med sig. Inte minst den inneboende råstyrkan som i de mest oväntade situationer dyker upp och överraskar sin omgivning. Styrkan som kommer ur den som känner sig som den mest ensamma i världen. Styrkan som behövs när man är den som blir kvar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone