Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Billy Straight
Isbn: 978-91-7829-542-5
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Billy Straight

Billy Straight är tolv år. Han har rymt hemifrån för att komma undan sin misslyckade mor och framför allt hennes våldsamma pojkvän. Med hjälp av mammans sparpengar tar han sig till Los Angeles, där han försörjer sig genom att tigga och stjäla.

En natt får han se en ung kvinna mördas och flyr i rädsla av att ha blivit upptäckt. Snart inleder polisen sitt sökande, både efter den brutale mördaren och det vittne som glömt kvar sina tillhörigheter i närheten av brottsplatsen. Plötsligt är Billy jagad, inte bara av gärningsmannen och polisen, utan även av andra som uppenbarligen inte vill att han ska komma undan.

”Billy Straight” är en spin-off på Alex Delaware-serien. I boken introducerar Kellerman en ny bekantskap för läsaren: den unga, tuffa kriminalpolisen Petra Connor.

Jonathan Kellerman har välförtjänt kallats ”mästaren av psykologiska thrillers” och jämförts med storheter som Harlan Coben och David Baldacci. Hans böcker om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis har legat etta på topplistor runt om i världen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone