Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Små människor, stora drömmar: Astrid Lindgren
Isbn: 978-91-8908-777-4
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Små människor, stora drömmar: Astrid Lindgren

LÄR KÄNNA EN FÖRFATTARE SOM GENOM SITT LIVSVERK BLIVIT IKONISK FÖR SIN TID

Genom otaliga älskade berättelser som illustrerats och filmatiserats världen över, känner vi henne som vår mest folkkära svenska barnboksförfattare. Här möter vi Astrid Lindgren som brann för berättandet och fantasin och kom att inspirera barn i generationer med sina unika, knasiga och handlingskraftiga karaktärer.

SMÅ MÄNNISKOR, STORA DRÖMMAR. Den oemotståndliga bästsäljarserien utökas med tre banbrytande författare. Små människor, stora drömmar är unikt illustrerade böcker om inspirerande kreatörer, forskare och andra förebilder. De brukar passa barn i åldern 3–7 år.


Maria Isabel Sánchez Vegara är född och uppvuxen i Barcelona i Spanien. Med en bakgrund som creative director inom reklambranschen är hon ständigt på jakt efter nya spännande koncept och idéer. Sedan 2014 har hon skrivit böcker, både för barn och vuxna. Ofta med ett lekfullt ifrågasättande av rådande samhällsnormer och maktstrukturer mellan kön och elit.

Hennes framgångsrika bokserie Små människor, stora drömmar kombinerar kreativitet med lärande och möjliggör ett uppdaterat och nutida möte mellan barn och populärkultur. Böckerna finns översatta till 23 olika språk.


Denna ebok passar e-ink-läsplattor.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone