Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hilma och den luriga ponnyn
Isbn: 978-91-7697-291-5
Förlag: Lilla Hoi
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Hus & hem
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Hilma och den luriga ponnyn

Full av förväntan kommer Hilma till det nya stallet – det ska bli spännande att träffa alla ponnyerna och få nya ridkompisar! Men saker och ting går inte alls som planerat. Hon får rida Harry som är så lurig att ingen vill vara skötare på honom. Hilma lyckas knappt ens borsta den busiga ponnyn före lektionen. Som om inte det var illa nog är den kaxiga Vicky snabb att komma med elaka kommentarer.
På något sätt lyckas Hilma tacka ja till att bli skötare på Harry. När ridskolans stora rykttävling närmar sig fasar hon för att hon kommer misslyckas totalt. Nu måste hon lära sig att hantera sina rädslor och den bångstyriga Harry.

Hilma och den luriga ponnyn är första delen i Ulla M. Nissens serie om Hilma och hennes hästäventyr. Genom Hilma får läsaren hänga med på härliga upplevelser i hästens fantastiska värld, men också känna igen sig i andra av livets utmaningar.

 

Ulla M. Nissen föddes i Norrköping och växte upp i Norrland, men bor idag i Täby. Hon har arbetat med information och marknadsföring. Ulla har skrivit två ungdomsromaner för att hon hade något viktigt att berätta. Nu förflyttar hon sig till hästvärlden och sitt största intresse: ridningen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone