Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Inte du
Isbn: 978-91-7634-048-6
Förlag: Idus förlag
Kategori:
9-12 år
Tillgänglig sedan: oktober 2020

E-bok

Inte du

Där! På baksidan av fotografiet på morfar med såssleven i käften hittar Stickan sin första ledtråd. Det ska finnas en dold kod i kroppen. Svaret på hur vi ska leva, dö och allt däremellan, brukar den kallas. En unik kombination av miljarder siffror och bokstäver som beskriver innehållet i våra liv. I framtiden tror forskarna att koden dessutom går att ändra, att man kan klippa och klistra, sudda och skriva till och på så sätt förändra en människas öde.

Inte du är en bok om Stickan, Billie och koden. En berättelse om att bästa vännen Billies mamma ska dö och Stickans kamp för att hinna ändra hennes öde innan det är för sent. På vägen träffar Stickan det skrytiga språkgeniet mustaschkvinnan, den vresiga murveln Lena och inte minst det hemliga Sällskapet, ett gäng mäktiga män i färgglada byxor.

Boken riktar sig till barn mellan 9 12 år och innehåller existentiella funderingar och frågor för framtiden. Får man dela ut mirakel åt vissa och inte åt andra? Och får man fuska med koden som Sällskapet gör?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone