Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Systrarna från Toscana
Isbn: 978-91-7799-337-7
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2021
Uppläsare: Johanna Wilson
Length: 12 timmar 45 minuter

Ljudbok

Systrarna från Toscana

Hur bryter man en tvåhundra år gammal förbannelse?

Sedan den dag för mer än tvåhundra år sedan då Filomena Fontana lade en förbannelse över sin syster har inte en enda av släkten Fontanas småsystrar hittat kärleken. Vissa, som Emilia, lycklig singel och bagare i sin morfars deli i Brooklyn, påstår att det är ett rent sammanträffande. Andra, som hennes sexiga, kärlekstörstande kusin Lucy, tror helhjärtat på den gamla legenden. Båda blir dock lika förvånade när deras gammelmoster ringer upp dem med ett häpnadsväckande förslag: om de följer med henne på en resa till Italien lovar moster Poppy att hon ska träffa sitt livs kärlek på trappan till kyrkan i Ravello på sin åttioårsdag, och därmed bryta förbannelsen en gång för alla.
Bland Venedigs kanaler, Toscanas gröna, böljande kullar och Amalfikustens förtrollande byar blommar romanser upp, öden beseglas och familjehemligheter uppdagas hemligheter som kan komma att skada släkten långt mer än en tvåhundra år gammal förbannelse.

LORI NELSON SPIELMAN har arbetat som talpedagog, syokonsulent och lärare. Hennes första roman, Det kommer alltid en ny himmel, blev en stor succé och kom ut i trettio länder. Lori bor i Michigan med sin man och en bortskämd katt.

"Alltså wow! Jag tror att jag just har läst årets bästa bok. Den har allt jag tycker om! Nutid blandas med dåtid, kärlek och passion med längtan och sorg, ilska och avund med förståelse och förlåtelse. En fiktiv familjehistoria som ändå är skapad utifrån ett verkligt öde. Jag har skrattat och gråtit, och boken berörde mig djupt. Den var vacker! En verklig pärla." Betyg 6 av 5, Boktyckaren "Kärleksfull, historisk och äventyrlig. Jag älskar denna bok, fullkomligt älskar den! Om du vill läsa en trivsam, romantisk, humoristisk och fin bok ska du läsa Systrarna från Toscana. Det är snudd på tragik när den är över. Fantastiska miljöbeskrivningar och intressanta karaktärer väver samman handlingen i denna pärla till bok." Betyg 5 av 5, Marie Ottosson, bokbloggare

"Ja, vad ska man säga? Jag är helt tom nu när boken är slut. Det här är en av de absolut bästa feelgoodböcker jag någonsin läst. En underbar mysig pärla som jag rekommenderar ALLA feelgoodälskare att läsa NU. Lori Nelson Spielmans sätt att skriva på är helt underbart, jag är lyrisk. Allt från språket, miljöbeskrivningarna till karaktärernas personligheter och dialoger är magnifikt." Bettan bokprataren


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone