Hoppa till innehållet
Omslagsbild för När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet
Isbn: 978-91-9869-598-4
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Jenny Gille
Length: 3 timmar 49 minuter

Ljudbok

När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet

När något är ofrivilligt kan det göra så jävla ont. Och det gör det att vara ofrivilligt barnlös. Jag vet att det är många med mig som har varit och är där. Längtar och hoppas; önskar att det var annorlunda. Önskar att de inte var en del av statistiken - en av tio som inte kan räkna med att bli biologiska föräldrar.

Tyvärr pratas det för lite om ofrivillig barnlöshet. På sätt och vis förstår jag det. När man befinner sig i den ständiga berg- och dalbanan av hopp och förtvivlan orkar man inte utse sig själv till språkrör och blottlägga sorgen. I den här boken varvas mina tankar kring ofrivillig barnlöshet med dagboksanteckningar från min tid som ofrivilligt barnlös. Här finns också intervjuer med andra som är eller har varit ofrivilligt barnlösa. Jag har även intervjuat en läkare, en barnmorska och en embryolog som arbetar på IVF-kliniken i Falun om deras syn på arbetet med ofrivilligt barnlösa och assisterad befruktning. Utöver intervjuer och dagboksanteckningar finner du också saklig information om infertilitet och assisterad befruktning.

Sara Källström bor i Borlänge tillsammans med sin man och sina två barn. Hon är gymnasielärare i svenska. Under flera år var Sara och hennes man ofrivilligt barnlösa och genomgick då flera IVF-behandlingar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone