Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Övergivna öns hemlighet
Isbn: 978-91-7885-547-6
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Övergivna öns hemlighet

Det har hunnit bli vinter och allt har återgått till det normala i det lilla samhället Smålanda. Hugo och Klara tänker tillbaka på äventyret i somras, när de tömde den gamla silvergruvan på vatten, och Smålanda hamnade mitt i händelsernas centrum.

En sak finns dock kvar. Något som Hugo och Klara har förträngt. I garaget står kassaskåpet de i hemlighet tog med sig från gruvan. När de öppnar skåpet inser de till sin fasa att de helt glömt av att läsa den sista pärmen! Hugo och Klara samlar mod och fortsätter sin jakt på vad som egentligen hände på Area 57 i USA. Ett beslut som kommer dra in dem i nya spännande äventyr, långt bortom Smålanda och deras vildaste fantasier.

Spåren leder dem via Grimeton Radiostation till en ödslig, nästan övergiven, ö utanför Ljungskile. På sin jakt efter en gammal general och ett okänt, men livsfarligt ämne, träffar de på en uttråkad häst, en energisk surfinstruktör och en tysk radioamatör. Men är det någon som följer efter dem? Någon som letar efter samma sak som de gör?

När deras sökande efter sanningen slutligen leder till att de hamnar i en livsfarlig situation, på en plats ingen ens vet existerar, finns det bara en person som kan rädda dem.

Följ med Hugo och Klara på ett nytt spännande äventyr, och upplösningen av Vattenfyllda gruvans hemlighet. Detta är den andra boken i serien Hugo och Klara.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone