Jump to content
Cover for Jul i Klockarviken
Isbn: 978-91-8019-831-8
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: December 2022
Narrator: Jenny Lindberg
Length: 12 hours 35 minutes

Audiobook

Jul i Klockarviken

Ute i Klockarviken, just där skärgården tar vid, bor Annas pappa kvar. Ett år har gått sedan decemberdagen när deras värld rasade samman. Hos Anna gnager ständigt det dåliga samvetet, att hon oftare borde åka hem till pappa så att han inte tynar bort av ensamhet. Men det är något med pappa Sven som inte stämmer. Något i hans blick. Om inte Anna visste bättre skulle hon tro att han faktiskt såg lycklig ut.
På ön finns också krutgumman Alma, som Anna älskar så mycket. Som liten hängde Anna ständigt efter Almas barnbarn Tim. Underbara sommarminnen, men det är så länge sedan nu, och Tim har hon inte sett på mer än tjugo år. Men ute på en snöig kvällspromenad med pappas hund stöter hon ihop med en lång man. En man som förgäves försökt fly bort från tankarna på dagen som förändrade hans liv. En man som Anna först inte känner igen, men när hon förstår vem han är så är det inte bara decemberkylan som gör henne rosig om kinderna.

”Jul i Klockarviken” är en roman med äkta feelgoodkänsla. Om hur kärleken plötsligt finns där, men är så svår att fånga. Om hur gamla oförrätter sliter upp nya sår, men om allt går som det ska och Alma får som hon vill så kommer det bli en fröjdefull jul i Klockarvikens karga skönhet.
Boken har tidigare utgivits som ljudboksjulkalender. I den här utgåvan har alla kapitlen samlats i en enda ljudbok.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone