Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Överlevnadshandbok för företagare
Isbn: 978-91-8978-213-6
Förlag: Bookea
Kategori:
Samhälle & politik Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Överlevnadshandbok för företagare

Den här företagshandboken handlar inte om bokföring eller affärsplaner, den är annorlunda. Istället handlar den om entreprenörskapets påverkan på individen och relationerna i entreprenörsfamiljer. Hur får man det att fungera?

Boken lyfter fram den typiske företagaren och verklighetens entreprenörskap, så som det kan vara för många. Den berättar hur företagare och deras livspartners tillsammans kan skapa en harmonisk balans mellan arbetet, parrelationen och familjelivet. Detta kan i sin tur leda till både bättre förutsättningar för att lyckas med företaget och bättre livskvalitet för hela familjen, något vi alla bör sträva efter.

Överlevnadshandbok för företagare ger tips, råd och lösningsförslag för att upprätthålla en fungerande balans mellan privatliv och arbetsliv. För även om alla förhållanden och familjer är olika finns det många gemensamma nämnare kring företagandets påverkan på dem. I denna bok får du lära dig att sätta gränser, finna trygghet och planera din ekonomi. Allt för ett lyckligare och mer uppfyllande liv.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone