Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Miraklet
Isbn: 978-91-7799-574-6
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 10 timmar 47 minuter

Ljudbok

Miraklet

”Hjärtskärande & fängslande." New York Times

Anna är elva år och bor med sin djupt troende familj på den irländska landsbygden. Trots att hon helt slutade äta för fyra månader sedan verkar hon vara vid god hälsa. Hennes familj tror att hon är utvald av gud, och att hon kan komma att bli Irlands första helgon på över 500 år.
Fallet väcker stor uppmärksamhet i hela landet och journalister och turister flockas kring stugan där hon bor. Dit kommer också sjuksköterskan Lib som ska vaka över Anna för att se till att det inte är något fult trick. De två utvecklar ett slags vänskap och Lib blir alltmer orolig.
Anna får verkligen ingen mat i alla fall inte vad Lib kan se men med tiden börjar hon uppvisa diffusa och skrämmande symptom…

?EMMA DONOGHUE är född och uppvuxen på Irland, men bor numera i Kanada. Hennes kritikerrosade och bästsäljande Room, som hon skrev i efterdyningarna av det uppmärksammade Fritzl-fallet i Österrike, nominerades till Booker-priset. Filmen med samma namn, som Donoghue också skrev manus till, har vunnit flera priser, bland annat en Oscar för bästa huvudroll.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone