Hoppa till innehållet
Omslagsbild för PORTALEN
Isbn: 978-91-8893-985-2
Förlag: SoulAwakening
Kategori:
Romaner Psykologi Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Annika Hjelmqvist Sjöholm
Length: 13 timmar 5 minuter

Ljudbok

PORTALEN

Borde inte livet vara roligare, mer passionerat magiskt eller åtminstone något sånär meningsfullt? Inom mig gnagde känslan av att ha anpassat mig till andra i hela mitt liv och att jag på vägen tappat bort mig själv. Jag visste varken vem jag var eller vad jag ville, bara att det inte gick längre. 

Mitt frihetsskrik ut i världen började på en bergstopp i Grekland. Aldrig har jag varit så rädd, fri och lycklig på en och samma gång. Det var där jag bestämde mig och gick igenom portalen till mitt framtida liv. Ett liv i nära systerskap, sinnlig kärlek och magi bortom denna världs begränsningar. Inte visste jag då att en försiktig grå mus som jag kunde bli en sensuellt livsbejakande andlig kvinna och påverka världen bara genom mitt varande. 

Som författare skriver Annika Hjelmqvist Sjöholm om människor i gränslandet mellan den gamla och den nya världen. Om pionjärer med stora drömmar, som banar väg för oss andra. De gamla sanningarna om livet håller på att släppa sitt grepp, medan de nya ännu inte tagit form. I mellanrummet uppstår ofta förvirring, tomhet och uppgivenhet. Portalen är som energimedicin i romanform. Känslomässiga skiften får läsaren att känna in, komma till insikt och göra egna val. 

”När man läser Portalen och känner dess kraft ökar ”förståelsen” för vad himlen på jorden innebär för oss människor. Ett djupare förkroppsligande av ljuset sker. Det är så vackert, stort och fint att få leva nu och jag kan inte nog visa den tacksamhet jag känner över att du lät mig läsa din bok.” Annika Döse, healer i andligt uppvaknande.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone