Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Aktivisterna i Kroklyckan
Isbn: 978-91-8000-662-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Aktivisterna i Kroklyckan

Uppsagd från sitt jobb på bensinmacken är Lasse Bengtsson dömd till ett liv framför motorsporten på teve. Men Lasses fru Eva börjar tröttna på att se sin man långsamt dra med sig deras gemensamma vardag ner i avgrunden. Eva bestämmer sig för att ge allt en sista chans och bjuder in Lasse till en myskväll, hittar en klimatdokumentär som verkar spännande och innan hon vet ordet av har hon satt eld i baken på honom.

Lasse bestämmer sig för att rädda planeten, men blir utmanad av bostadsrättsföreningens äregiriga och pedantiska ordförande, den pensionerade studierektorn Olsson. Mitt i sin goda gärning tvingas Lasse dessutom brottas med en fru som vill förverkliga sig själv och en granne som är besatt av att kväva varje tillstymmelse till klimatarbete.

Under några omvälvande sommarveckor, i ett idylliskt bostadsområde någonstans i Sverige, ställs snart allt på sin spets.

“Aktivisterna i Kroklyckan” är en hejdlöst rolig historia om en mans besatthet av att rädda planeten, och om de som gör allt för att stoppa honom. En bok för alla som gillar Fredrik Backman.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone