Jump to content
Cover for Dödlig hämnd
Isbn: 978-91-8063-809-8
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2023
Narrator: Anna Harling
Length: 14 hours 11 minutes

Audiobook

Dödlig hämnd

Ny bok i den bästsäljande serien om Eve Dallas

»Nora Roberts Eve Dallas-romaner är njutningar man bara får inte missa« Harlan Coben

»Böckerna om Eve Dallas är ren och skär underhållning!« The Guardian


Han är expert på den nyaste tekniken. En galning med ett genis hjärna och en mördares hjärta. Han följer omärkligt efter sina offer och hånar polisen med kryptiska gåtor om de mord han är på väg att begå – mordgåtor som alltid blir lösta bara några ögonblick för sent för att offrens liv ska kunna räddas.
Kriminalpolisen Eve Dallas hittar det första offret: en man som blivit brutalt mördad i sitt eget hem. Det andra offret, också det en man, har förlorat sitt liv i en tom lyxlägenhet. Båda har blivit utsatta för den grymmaste tortyr innan de dött. Och båda har kopplingar till en mörk hemlighet som sträcker sig tio år tillbaka i tiden – en hemlighet som delas av ingen mindre än Eves nya make, Roarke.
I översättning av Ida Ingman.

NORA ROBERTS – författaren bakom pseudonymen J. D. Robb – är en av tidernas bäst säljande författare, med över 500 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone