Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Våga leva & tänka stort
Isbn: 978-91-8979-891-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: september 2023
Uppläsare: Eric Thyrell
Length: 7 timmar 18 minuter

Ljudbok

Våga leva & tänka stort

"Det här är inte ännu en tråkig självhjälpsbok" - (reds anm)

"Erics berättelse är viktig" - Mia Törnblom

"Eric har lyckats med något som tog mig femton år av skrivande, nämligen att våga skriva så nära hjärtat att det bränns." - Olof Röhlander

ERIC THYRELL är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Under snart tjugo år har han inspirerat personal på tusentals olika företag och organisationer.

Via fängslande, roliga och stundtals gripande personliga berättelser, delar Eric med sig av sina tankar om hur du kan hantera utmaningar, förändringar och en del av livets svåra frågor.

Med humor och värme bjuder han även på det mesta av det bästa som han har samlat på sig under åren gällande kommunikation, konflikt-hantering och relationer.

VÅGA LEVA & TÄNKA STORT är en bok med ett brett innehåll och mängder av värdefulla tips och strategier som kan appliceras i vardagen, oavsett var i livet du befinner dig eller vilken position du har i arbetslivet.

ERIC THYRELL är föreläsaren som har stått på scen i olika former sedan barnsben. Det märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa. Han har varit nominerad till ett flertal talarpriser och är en av de mest bokade talarna i Sverige.

Eric har bland annat studerat ledarskap på Harvard business school, samt är certifierad NLP practitioner genom MTNLP. Med en stor dos närvaro, energi och humor inspirerar han företag och organisationer i ämnen som kommunikation, förändring, konflikthantering, arbetsglädje, bemötande och försäljning.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone