Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Belfast
Isbn: 978-91-8984-247-2
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Belfast

I september hittas en ung flicka död och detta skär i hjärtat på samtliga involverade i fallet. Kommissarie Robert Finnigas och hans chef, Mira McShane, kommer att följa spåren, både de digitala och de fysiska.

De inser att Belfast inte längre är samma värld som de växte upp i. Förut fanns en konstant oro för att de hot som regnade över staden skulle bli verklighet, några blev just verklighet, medan andra förblev just hot. I den världen fanns det dock ett flertal grupper och individer som gärna tog på sig skulden, de såg det som en plikt, en politisk ståndpunkt.

I denna nya digitala värld så jagar man i stället brottslingar som gömmer sig bakom en skärm, ett användarnamn – och som kan komma åt sina offer med enbart ett kort meddelande.

Finnigan och McShane följer spåren och finner att den nya digitala världen är svår, så svår att det som förut var vanligt polisarbete nu kräver mer resurser, en del lockbeten och framför allt personer som kan navigera dem framåt.

Mitt i allt detta undrar de alla vem som skulle kunna vilja en ung flicka så ont. Varför fick denna flicka inte möjligheten att bli vuxen och hur jagar man en mördare som gömmer sig digitalt?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone