Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jag ligger på soffan : en bok om utmattning
Isbn: 978-91-8092-137-4
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning

Att inte orka med mina barn, det var det värsta.

Plötsligt kunde jag inte längre läsa. Jag klarade inte av att laga mat och ha två kastruller samtidigt på spisen utan att få panik.

Efter att i flera år kämpat med att vara både läkare och en närvarande mamma sa min kropp plötsligt stopp. Jag gick från att vara en trebarnsmor med järnkoll på allt, till en person som saknade förmåga att läsa och skriva och som inte klarade av att få i väg sin fyraåring till förskolan. Min hjärna blev överbelastad när två av mina barn pratade med mig samtidigt. Jag blev liggande på soffan.

Hur skulle jag komma tillbaka till en fungerande vardag och ett friskare liv?

Den här boken vänder sig till dig som är sjuk i utmattnings­syndrom, till dig som kanske, utan att alltid förstå det, är på väg i full fart mot att bli sjuk och som behöver en väckarklocka för att stanna upp. Den är till dig som är anhörig, till dig som är arbetsgivare och till dig som vill veta mer om sjukdomen.

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning är skriven av Lotta Sjunnesson. Hon har tidigare gett ut barnboken Hitta tavlan!. Till vardags arbetar Lotta som läkare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone