Jump to content
The library informs: Inloggningen till denna tjänst kommer att vara ur funktion ca 1 timme torsdagen den 13.6 från kl. 15:00.
Cover for Tandtrollet Tess och jakten på en egen tand
Isbn: 978-91-8073-657-2
Publisher: Visto förlag
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: March 2024
Narrator: Josefine Myrhill
Length: 2 hours 44 minutes

Audiobook

Tandtrollet Tess och jakten på en egen tand

Har du hört talas om tandtroll? Sådana där monster som vuxna brukar tjata om som kan ge hål i tänderna, och som är så små att de inte syns?

Tandtrollet Tess bor i en godislåda tillsammans med sin flock. Men något monster är hon verkligen inte. Tess drömmer om att bli flockledare och om att få åka på äventyr! Så har äntligen dagen kommit då hennes flock ska ut på tandexpedition. De tar sig till en mycket speciell och farlig plats, med vita kullar och rosa väggar en mun. 

Vägen mot en egen tand är både lång och farlig. Tandtrollen råkar ut för olyckor, räddningsaktioner, utrymningsövningar och godisjakter. Den lilla gruppen kommer ifrån varandra och Tess blir ensam. Kommer hon kunna hitta sina kompisar igen? Tess egna äventyr kantas av olyckor och mörka vrår, främlingar och mystiska varelser. Kanske finns det fler tandtroll där än hennes egen flock?

Följ med in i den här spännande berättelsen om mod, vänskap, familj och äventyr sett ur ett litet tandtrolls perspektiv.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone