Jump to content
Cover for Barbie - Du kan bli - 2
Isbn: 978-87-2852-813-6
Publisher: SAGA Kids
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: March 2024
Narrator: Amanda Krüger
Length: 33 minutes

Audiobook

Barbie - Du kan bli - 2

Häng med när Barbie och hennes vänner får prova på olika fantastiska jobb och yrken! Vad vill du bli när du blir stor? Här kommer några förslag:

Du kan bli bonde – Malibu och Brooklyn besöker en bondgård i Kalifornien där de får lära sig mer om livet på en gård. Här finns massor av olika djur och stora maskiner!

Du kan bli filmregissör – Barbie och Teresa träffar en filmregissör och blir inbjudna att vara med vid inspelningen av en filmscen. Där får de se hur man gör en film på riktigt!

Du kan bli brandman – Brooklyn och Malibu är på en marknad där de träffar på räddningschefen Elena från brandkåren, som bjuder in dem till brandstationen!

Det finns så många yrken! Följ dina drömmar och sluta aldrig att vara lika nyfiken som Barbie och hennes vänner!

Barbie

Följ med på fantastiska äventyr med Barbie och alla hennes vänner! Lös mysterier om hemliga dörrar, havsmonster och flaskpost, fånga skurkarna som hemlig agent, sjung i Barbies rockband, fira Chelsea’s födelsedag i Dreamtopia och flyg till tropiska stränder och nya planeter i avlägsna galaxer. Nu kör vi!

Mattels Barbie-docka är en modeikon, äventyrare och alla barns bästa vän. Sedan 1950-talet har hon inte bara varit en populär leksak i hem världen över, men hon har också varit stjärnan i flera böcker, filmer och TV-serier.

Barbies nya uppdrag är att inspirera barn att följa sina drömmar. En ny linje av dockor föreställer fantastiska kvinnliga förebilder så som handikappidrottaren Manasi Joshi, fotbollsspelaren Alex Morgan, Maya Angelou, Florence Nightingale och astronauten Sally Ride.

Barbie och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2023 Mattel


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone