Jump to content
Cover for Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral
Isbn: 978-91-8991-271-7
Publisher: Bookea
Category:
Medicine & Health
Accessible since: April 2024

E-book

Lärdomar för livet: Pengar, Kunskap och Moral

Lärdomar för livet av Gustaf Sandberg är din nyckel till framgång och välbefinnande som ung vuxen. I denna bok utforskas det komplexa samspelet mellan pengar, kunskap och moral.


Sandberg delar insikter om ekonomiskt ansvar, från smarta strategier för sparande och investeringar till särskiljandet mellan bra och dåliga lån. Han lyfter också fram språkets, vetenskapens och matematikens roll som kritiska verktyg för informerade beslut och effektiv kommunikation.


Boken utforskar även moralens påverkan på beslutsfattande och betonar värden som sanning, frihet och rättvisa. Genom att förena personliga ambitioner med starka principer ger den dig verktyg att navigera i dagens komplexa samhälle. Boken erbjuder en introduktion i praktisk moralfilosofi som alla borde få, men som få fått.


Du kommer att uppmuntras till självreflektion, personlig tillväxt och samhällsengagemang. Lärdomar för livet erbjuder möjligheten att forma en väg mot materiellt och intellektuellt välbefinnande och en djupare förståelse av både dig själv och världen omkring dig. Det är din guide till ett rikare och mer meningsfullt liv. I korthet: pengar ger makt att fatta beslut; kunskap ger förmåga att fatta korrekta beslut; och moral krävs för att fatta bra beslut.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone