Jump to content
Cover for Spidey och hans fantastiska vänner - Konstruktionsdestruktion
Isbn: 978-87-2847-615-4
Publisher: SAGA Kids
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: April 2024
Narrator: Alex Antic
Length: 9 minutes

Audiobook

Spidey och hans fantastiska vänner - Konstruktionsdestruktion

Det är en till synes vanlig dag för Spidey, men när Ms Marvel och Hulken söker hans hjälp eskalerar det till ett uppdrag med höga insatser. Orsaken till kaoset? En busig ekorre som skapar förödelse på en byggarbetsplats.

När Spidey, Hulken och Ms Marvel går samman för att ta itu med situationen upptäcker de vad som egentligen ligger bakom ekorrens upptåg. Det som började som ett missförstånd utvecklas till en hjärtevärmande lösning när hjältarna arbetar tillsammans för att flytta ett träd och se till att både byggarbetsplatsen och ekorrens hem bevaras.

Denna berättelse om Spidey och hans vänner tar upp teman som lagarbete och förståelse i en härlig berättelse, vilket gör den till ett engagerande tillskott i serien Spidey och hans vänner.

Spider-Man

"Med stora krafter följer ett stort ansvar!" Följ med Peter Parker aka Spider-Man när han svingar sig runt i New Yorks gator och bekämpar brottslingar och superskurkar!

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte – nu drar vi på fartfyllda äventyr!


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone