Jump to content
Cover for Sånger om kärlek
Isbn: 978-91-8990-862-8
Publisher: Seraf förlag
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: May 2024

E-book

Sånger om kärlek

Värmande småstadsromantik i Hjo från lyssnarfavoriten Sara Dalengren!

Efter den tragiska förlusten av sin stora kärlek har höstmörkret och kylan blivit till årliga utlösare för Sofias sorg. Från sin familj får hon alltid höra att hon behöver komma ut mer, börja leva igen, men det är inte så enkelt när man känner sig helt död inombords. Att körsång skulle förbättra hennes livssituation låter inte särskilt troligt, ändå låter hon sig övertalas.

Erik har levt ensam sedan hans fru lämnade honom för en annan man. En kärleksaffär som hela staden kände till och skvallrade om bakom hans rygg. Så här flera år senare är självförtroendet fortfarande lågt, men övningarna med kören Sångfåglarna ger honom något att se fram emot varje vecka.

När kören får ett uppdrag som går i kärlekens tecken vaknar känslor till liv och snart är det inte bara våren som spirar i den lilla trästaden Hjo.

Sånger om kärlek är första fristående delen i serien Sångfåglarna och mysig småstadsromantik när den är som allra bäst. Skriven av lyssnarfavoriten Sara Dalengren som tidigare gett ut flera hyllade romaner inom och romance- och feelgoodgenren.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone