Jump to content
Cover for Hus till salu
Isbn: 978-91-8100-061-0
Publisher: Bookea
Category:
Feelgood
Accessible since: June 2024

E-book

Hus till salu

När syrenerna doftar och våren står i full blom ramlar Rebecka in i trädgården till sitt drömhus under en hundpromenad. Hon blir genast förtrollad, det är kärlek vid första ögonkastet. När hon får veta att den tidigare ägaren, en briljant vetenskapsman och uppfinnare nyligen avlidit och att huset är till salu, slår hon till utan en sekunds tvekan, bakom ryggen på sin familj.

Husets själfulla väggar viskar historier och dess skavanker och spår berättar om mysterier från det förflutna. Rebecka dras till uppfinnarens övergivna experiment, de spännande böckerna, de detaljerade skisserna och upptäcker en värld hon aldrig kunnat föreställa sig. Snart befinner hon sig i centrum av en osannolik urgammal historia, där husets dolda hemligheter väcker krafter från svunna tider till liv.

Hus till salu är en småputtrande feelgoodroman som väver in element av fantasy och det ockulta tillsammans med vardagens knepiga utmaningar. Det är också rivstarten på Rebeckas färd in i det okända där varje upptäckt leder henne djupare in i ett spännande och riskfyllt äventyr.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone