Jump to content
Cover for Kärleksboosta dig & dina relationer
Isbn: 978-91-9770-658-2
Publisher: Mia de Neergaard i Sverige
Category:
Psychology Medicine & Health Art, music, theatre, film
Accessible since: September 2015
Narrator: Mia de Neergaard
Length: 1 hour 14 minutes

Audiobook

Kärleksboosta dig & dina relationer

Den här ljudboken är för dig som vill öka livskvalitén, stärka självkänslan och skapa positiva goda relationer! Följ med in i en meditation som ger nycklar till äkta kärlek i livet. Du får vägledning i att skapa kärleksfulla, starka och goda relationer som fungerar i den nya tiden. Förminskande tankar och mönster blir utbytta och du lär dig uppskatta dig själv och andra mer innerligt

Den viktigaste personen i ditt liv är du. För att skapa goda relationer med andra behöver du ha en stark relation med dig själv. Det innebär bl.a. att veta, uppleva och känna att du duger som du är.

När du lyssnar regelbundet på detta mindfulnessprogram märker du snart att det lättare att fokusera på det som är värdefullt för dig och att göra goda, positiva val för dig själv. Den energi som tidigare gått åt till att skapa obalanser i dig din kropp genom negativa mönster, tankar kan istället användas till något mer positivt för dig.

Under "Älska dig själv" får du ett nära möte med ditt framtida jag som visar dig den allra bästa versionen av dig! Här får du ta emot självstärkande budskap. I "Spegelsalen" ser du helt nya aspekter av dig själv. I "Leva,växa och älska tillsammans" får du förlåta relationer och boosta dem med kärlek. 

1. Vägen in till ditt hjärta – Medveten närvaro. 5:46
2. Du är värdefull – Insiktsfulla budskap. 12:39
3. Älska dig själv – Möt ditt framtida jag. 20:56
4. Leva, älska, växa tillsammans - Boosta dina relationer. 19:00
5. Spegelsalen - Nya aspekter av dig. 10:50
6. Du är född att lyckas – Självstärkande. 4:44

Mia de Neergaard är uppskattad och ansedd lärare i personlig utveckling med drygt 20 års erfarenhet. Mia leder dig till din högsta potential och hjälper dig att vara närvarande i livet - nu när det pågår. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone